Unicul și singurul roadster din lume VLF Force 1 您所在的位置:网站首页 vlf force 1 v10中文名 Unicul și singurul roadster din lume VLF Force 1

Unicul și singurul roadster din lume VLF Force 1

#Unicul și singurul roadster din lume VLF Force 1| 来源: 网络整理| 查看: 265

În urmă cu câțiva ani, compania americană de tip boutique VLF Automotive dorea să producă aproximativ 50 de unități de Force 1 V10, dar producția a încetat după ce doar 5 dintre ele au văzut lumina zilei, inclusiv 4 coupe-uri și un singur decapotabil.

VLF Automotive a fost fondată de fostul vicepreședinte General Motors Bob Lutz. A fost proiectat de Henrik Fisker, care a proiectat exteriorul pentru Aston Martin și BMW. Ei au dat naștere acestei mașini.

Mașina sport Dodge Viper a fost luată ca bază. Toate panourile caroseriei au fost înlocuite cu analogi din compozite. Interiorul este confectionat din piele naturala, piele intoarsa artificiala si fibra de carbon. Roți de 21 inch. Optica laser.

Sub capotă se află un V10 de 8,4 litri care produce 745 CP. Vine cu o transmisie manuală cu 6 trepte. Accelerația la „sute” durează 3,0 secunde. Viteza maxima – 350 km/h.

Au fost produse în total patru coupe-uri și un roadster. În timp ce coupe-urile sunt periodic la vânzare, aceasta este prima dată când roadster-ul este scos la vânzare.

Are doar 154 de mile pe el. Ei cer 349.000 de dolari pentru el.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有